top of page
230620 External View 1.jpg

Bishops Folly

North Bradley, Wiltshire

Full Planning Application / Working Drawings

An extensive home extension and internal remodel creates a new open plan living, kitchen, dining room with garden aspect bringing the distant rural views surrounding the property into the home. Various sustainable practices and highly insulated construction methods were implemented to ensure this new family home was environmentally futureproofed for years to come.

Large overhanging roofs offer effective solar shading, minimizing direct sunlight and enhancing cooling efficiency. Consideration has been given to solar orientation to improve energy performance and to supplement various renewable  energy sources within the property.

Images

button_scroll.png
bottom of page